Confidentialitate

Confidentialitatea datelor personale si a intimitatii clientilor este pusa pe primul plan de echipa dictionarexplicativ.ro. Politica de confidentialitate are ca scop principal protejarea identitatii vizitatorilor site-ului si este elaborata de catre specialisti renumiti din domeniu.

Va recomandam sa o cititi cu mare atentie deoarece o vom considera acceptata pe deplin in momentul in care veti vizita orice alta pagina din site.

Pentru a ne dezvolta gama informatiilor destinate vizitatorilor, site-ul nostru utilizeaza fisiere speciale denumite cookies. Acestea vor culege numai datele si informatiile ce se refera la comportamentul comercial al vizitatorilor si sunt instalate in calculatoarele acestora.

Informatiile sunt criptate si stocate in servere speciale ale Google din SUA.

Acestea vor fi disponibile numai echipei noastre de marketing, ce le va folosi in scopul diversificarii gamei de informatii oferite si a imbogatirii continutului de site.

Informatiile se refera la paginile vizitate si la numarul acestora, timpul petrecut pe fiecare pagina, comentariile facute, tara din care se face vizita si tipul conexiunii la internet, dispozitivul folosit, etc.

Fisierele cookie nu pot colecta nicio alta data sau informatie personala din calculatoarele gazda (nume, parole, adrese e-mail, etc).

Instalarea acestor fisiere poate fi refuzata foarte usor (refuz direct de instalare sau modificarea setarilor din browser), dar in acest caz utilizatorul isi va asuma riscul sa nu mai poata folosi site-ul la capacitate maxima.