Termeni si conditii

Politica de termeni si conditii a site-ului nostru poate fi consultata in randurile de mai jos. Va rugam sa o consultati atent, deoarece este destinata protejarii datelor comerciale de pe site (si a identitatii vizitatorilor) si o vom considera acceptata in orice moment in care veti vizita o alta pagina a site-ului.

Informatiile afisate pe site pot fi folosite fara nicio restrictie in cazul in care sunt destinate scopurilor proprii.

Folosirea acestora in scop comercial este strict interzisa, indiferent daca aceasta este realizata in mediul elecronic sau in print sau se face prin copiere, trunchiare, reformulare sau alte metode folosite pentru schimbarea intelesului textului.

Se admit anumite exceptii numai in cazul in care sunteti in posesia unui acord scris din partea proprietarilor site-ului.

Informatiile afisate au caracter general si nu sunt particularizate pentru cazurile proprii, de aceea va sfatuim ca atunci cand intentionati sa le folositi in cazuri particulare sa va adresati in prealabil specialistilor in domeniu.

Administratorul detinatorul si echipa redactionala nu isi asuma nicio responsabilitate in privinta corectitudinii sau a veridicitatii informatiilor de pe site si nu vor putea fi acuzati niciodata sau in nicio imprejurare in cazul aparitiei eventualelor daune.

Informatiile vor fi folosite pe propria raspundere de utilizatori.